Командир Львівського університету внутрішніх справ прокоментував загибель курсанта з Рівненщини

Фото - Суспільне

Трагедія сталася у Львівському університеті внутрішніх справ 19 березня - курсант із Рівненської області Дмитро Гульчук застрелився під час наряду. 

Наразі у виші проводить розслідування ДБР.. Батьки юнака підозрюють, що сина могли довести до самогубства. Крім того, подружжя з Рівненщини розповідає, що однокурсники хлопця бачили передсмертну записку, однак згодом послання сина зникло.

Командир курсанта Станіслав Пась заперечив журналістам Суспільного, що конфліктував з Дмитром.

"З Дмитром спілкування було дуже важке, бо він був закритий. Я всілякими способами намагався з ним розмовляти. Деколи в мене виходило, деколи — ні. Такої ситуації, щоб ми аж сварилися, не було. Ми з ним спілкувалися як командир з курсантом. Так, він приходив деколи до мене за допомогою, я йому завжди як вмів, так і допомагав", - коментує командир.

Заперечує Станіслав Пась і факти булінгу та наявність передсмертної записки:

"За те, що я його заганяв, чи булінг якийсь був, такого точно не було. Казали, що передсмертна записка була, але я її не бачив. Я приїхав десь через 20 хвилин, тіло було в швидкій і я не бачив тієї записки. Останній тиждень він завжди ходив веселий. До мене приходив за звільненням, бо він хотів до дівчини. В суботу-неділю він теж ходив у звільнення до дівчини. Не було причин, що він міг щось з собою зробити".

Ми писали: Передсмертна записка зникла: батьки загиблого курсанта з Рівненщини показали останнє СМС від сина

Читайте також