Конфлікт вирішила сокира: за вбивство товариша житель Рівненщини відсидить 10 років

Фото - відкриті джерела; Ілюстративне фото

Наступні 10 років, відповідно до вироку Рівненського районного суду, проведе у місцях позбавлення волі 40-річний житель Радивилівського району за вбивство товариша.

В ході проведення досудового розслідування встановлено, а при судовому слідстві прокурором Радивилівського відділу Дубенської місцевої прокуратури доведено, що у травні 2019 року 40-річний житель Радивилівського району, перебуваючи у будинку за місцем свого проживання, що у с. Ситне Радивилівського району, під час конфлікту, що виник на ґрунті особистих неприязних відносин, умисно завдав 36-річному чоловіку три удари лезом сокири та два удари обухом сокири в область потиличної ділянки голови, внаслідок чого потерпілий помер на місці події.

Дослідивши обставини вчинення кримінального правопорушення та заслухавши показання сторін у кримінальному провадженні, суд погодився із доводами прокурора та визнав чоловіка винним у вчиненні злочину, передбаченого  ч.1 ст.115 КК України, тобто в умисному протиправному заподіянні смерті іншій людині (вбивство).

Набрання вироком законної сили зловмисник очікуватиме у Рівненському слідчому ізоляторі.

Матеріали Дубенської місцевої прокуратури
Рівненської області

Читайте також