Корисний карантин з “BabyLand”

Разом із першим приватним дитсадком у Рівному “BabyLand” Вашим малюкам не доведеться сумувати на карантині! На сторінках у соцмережах Facebook та Instagram тут регулярно викладають цікаві відеозаняття, які можуть побачити усі охочі. А ще тут проводять конкурси, дарують призи та постійно діляться гарним настроєм.

- Ми турбуємося, аби батьки не нудьгували вдома зі своїми малятами. Нам дуже важливо, щоб процес розвитку діток не переривався, - пояснює директорка закладу Петрик-Щокова Ірина Петрівна.

Вашим дітлахам цікава тема космосу? З “BabyLand” вони зможуть вивчити назви усіх планет Сонячної системи. А маленьким любителям творчості дуже сподобається ідея помалювати на молоці.

Не пам’ятаєте, коли востаннє повторювали з малечею англійські слова чи виконували корисні логопедичні вправи? “BabyLand” і з цим радо вам допоможе. Педагоги та спеціалісти закладу ретельно готуються до усіх онлайн-занять та  добре знають, як зацікавити малюків до навчання.

- Наші вихователі постійно на зв’язку зі своїми вихованцями. Щодня відповідно до віку діток вони надсилають завдання у свої групи. Також, у телефонному додатку Viber безупинно працює освітня платформа “BabyLand”. Логопеди та психологи надсилають туди різноманітну цікаву інформацію, - додає Ірина Петрівна.

Окрім цього, центр розвитку дитини “Baby Club” пропонує вивчати англійську мову прямісінько з дому. Навчання із застосуванням дистанційних технологій для всіх рівнів підготовленості!

Англійська мова не така складна, як може здаватися. З “Baby Club” Ви отримаєте секрети швидкого вивчення і піднімете англійську Ваших діток на новий рівень! Записатися на урок можна за номером телефону: (096)-638-28-47.

Маємо велику надію, що незабаром карантин завершиться і життя знову завирує на повну. Ми готуємося до цього і після ретельної дезінфекції та обробки усієї території чекаємо діток у нашій країні “BabyLand”! З нами безпечно, цікаво та щасливо!

Наш сайт - http://www.babyland-dnz.com/

Ми у соцмережах:

https://www.facebook.com/BabyLand_rivne-2334697950138949/

https://www.facebook.com/Baby-Club-103235611074691/

https://www.instagram.com/babyland_rivne/?hl=uk

Читайте також