Костопіль в умовах карантину: обмеження та заходи

Фото - відкриті джерела; ілюстративні фото

Днями у Костопільській міській раді відбулося екстрене засідання виконавчого комітету з єдиним питанням у порядку денному - запобігання поширенню на території міста коронавірусної інфекції.

З метою стримання розповсюдження вірусної інфекції, виконавчим комітетом Костопільської міської ради було прийнято рішення запровадити такі обмежувальні заходи:

  • заборонити роботу усіх ринків, розважальних, торгових та торгово-розважальних закладів, бібліотек, лазень (саун), тренажерних залів (фітнес-центрів);
  • закрити заклади громадського харчування, кафе, ресторани (їх робота дозволена лише у режимі дистанційного обслуговування);
  • настоятелям релігійних громад міста рекомендовано обмежити проведення заходів з масовим перебуванням людей.
  • перевізники, у тому числі таксі, зобов’язані здійснювати регулярну дезінфекцію транспортних засобів.

У місті дозволена робота продовольчих, господарських магазинів, аптек та АЗС. Державні установи, банки, органи виконавчої влади та місцевого самоврядування також працюють в умовах карантину.

Керівники підприємств та організацій усіх форм власності, готельних комплексів зобов'язані організувати регулярну дезінфекцію у місцях скупчення людей, обмежувати одночасне перебування більше десяти відвідувачів в приміщенні, встановити антисептичні засоби для працівників та відвідувачів, а також не допускати до роботи працівників з ознаками інфекційного захворювання.

Режим прийому громадян в Костопільській міській раді залишається незмінним. Однак, відвідувачі зобов'язані користуватися засобами індивідуального захисту.

Читайте також