Кожен день, неначе свято: про роботу “BABY LAND” у Рівному

Дитинство - доволі коротка пора і дуже важливо наповнити його яскравими емоціями і спогадами! У першому ліцензованому приватному дитячому садочку Рівного “BABY LAND” не лише створено найкращі умови для повноцінного розвитку кожного малюка. Тут завжди панує по-справжньому сімейна та щира атмосфера!


У “BABY LAND” добре знають секрет щасливого, безтурботного дитинства! У цій сучасній дитячій країні кожен день, неначе свято, який наповнений радісними емоціями та дитячими посмішками.

Окрім цікавих та пізнавальних буднів, тут обожнюють влаштовувати різноманітні свята. Відбуватися вони можуть ледь не щодня, адже у “BABY LAND” обожнюють вітати кожного свого маленького іменинника з днем народження. Для нього усі співають пісні, дарують подарунки, разом танцюють та веселяться на повну.

Кожна пора року у країні дитинства “BABY LAND” не схожа на іншу! Зиму, весну, літо та осінь тут зустрічають яскраво, креативно та завжди казково.


Найстаранніші малята та найтурботливіший колектив завжди старанно готуються до усіх свят. Шикарні костюми, цікаві сценарії, улюблені герої - з “BABY LAND” найзаповітніші мрії малят стають реальністю!


Дитинство з “BABY LAND” яскраве та сповнене барв! Говорити про переваги цього закладу можна багато, але завжди краще переконатися у всьому особисто! Запрошуємо усіх бажаючих на дружній тиждень! Прийдіть, спробуйте та зробіть правильний вибір!


Адреса “BABY LAND”: м. Рівне, вул. В. Чорновола, 91 Х (Житловий комплекс “На Щасливому”). Телефон для довідок - 0 (96) 210 77 01.

Також, шукайте сторінки “BABY LAND” у соцмережах Facebook та Instagram.

*На правах реклами. 

Читайте також