"Краще зайвий раз кави попийте": у Рівному кондукторка не взяла у військового гроші за проїзд

Ілюстративне фото

Мешканка Рівного опублікувала у мережі теплий пост про кондукторку міського тролейбусу, яка не взяла коштів за проїзд у військового. 

Тетяна Кушнірук була приємно вражена вчинком працівникі "Рівнеелектротрансу" та написала про це у Фейсбуці:

"Сьогодні випадково їхала в тролейбусі і випадково ще не встигла запихнути навушники в вуха. Як виявилося – на щастя. Біля мене сів військовий, зосереджений і зібраний. І тут до нас підходить кондукторка. Кучерява, з рожевим манікюром і зеленим фартухом із великою кишенею для дрібних грошей. Вона дає квиток, він – десятку. І тут вона каже: «Ви що? Я не візьму з вас грошей». Він намагається заперечити, але вона непохитна, як скеля Довбуша, як рух до Перемоги, як українська жінка. «Краще зайвий раз кави попийте», - каже кондукторка. Він дякує і усміхається. І вона усміхається. І я усміхаюся. І теж хочу подякувати. Усім чоловікам у пікселях і не тільки, завдяки яким ми маємо такі затишні ранки, можливість спокійно попити кави, їхати на роботу і жити так, як живемо. А ще жінкам у зелених фартухах чи без них, із рожевим манікюром та не тільки за те, що діляться усім, чим можуть і мають. Сьогодні 100-ий день війни".

У "Рівнеелектротрансі" цей пост також прокоментували. Зазначають, що "кучеряву з рожевим манікюром" кондукторку поки ідентифікувати не вдалося.

"Якщо це вдасться - ми про неї обов'язково напишемо, а як ні - то тоді нехай просто ця жінка у зеленому фартуху буде уособленням вдячності та добра", - зазначають на сторінці підприємства.

Читайте також