Кращі варіанти подарунків друзям на весілля

Фото - Блог Покупон

Погуляти на весіллі у друзів любить кожен з нас, але далеко не кожен знає, що ж саме варто дарувати на подібний захід. Для тих, хто не хоче відкупитися банальним конвертом з грошима і бажає вручити молодятам щось дійсно цікаве, буде корисною ця публікація.

Гаджети та побутова техніка

Це один з найпопулярніших і поширених варіантів для весільного подарунка через свою практичність. Адже молодій сім'ї, яка планує вити власне гніздечко дійсно не завадять різні технічні новинки і побутові прилади для кухні та господарства в цілому. Це може бути телевізор, ноутбук, проектор, робот-пилосос, гриль, мультиварка, посудомийна машина, холодильник, кавоварка і багато іншого. Вибирати подарунок слід, звичайно ж, виходячи з потреб і бажань молодої пари.

Сертифікати

Відмінне рішення для тих, хто не може вибрати подарунок самостійно, але хоче вручити нареченому і нареченій щось дійсно варте уваги! Вам всього лише потрібно придбати сертифікат на https://onecard.gift/, вибравши його номінал і подарунковий конверт. Ви вручаєте цю карту друзям на їх весіллі, а вони вже самі зможуть потім визначитися з магазином і з тим самим презентом, який зацікавить їх обох. Можете бути впевнені, вони точно оцінять вашу турботу і їм буде цікаво відправитися на подібний шопінг разом.

Елементи інтер'єру

Ще один хороший варіант - це подарувати подружжю що-небудь, що зробить їх будинок більш затишним, а інтер'єр яскравим і самобутнім. Це може бути журнальний столик, пуфики, крісло-мішки, біокамин, постільна білизна, гардини, набір банних рушників, великі фоторамки, свічки і свічники, аромалампи, гримувальний столик для нареченої і багато іншого. Такі подарунки можна знайти на будь-який бюджет, але в будь-якому випадку перевагу краще віддавати дійсно стильним і якісним речам.

Незвичайний букет

Всі звикли, що на весіллі наречена обов'язково кидає букет, так чому б не дати їй що-небудь цікаве натомість? Причому такий букет може призначатися не тільки для неї, але ще і для нареченого. Відмінне рішення - це букет з купюр, він точно припаде до душі молодим. Ще один хороший варіант - це кошик з екзотичними фруктами або з різними закусками, адже вони точно знадобляться молодятам під час медового місяця. Ну а для завершення композиції можна підібрати їх улюблений напій, щоб презент виглядав ще більш цікавим і завершеним.

Романтичні подарунки

Весілля - це важлива подія в житті кожної пари і воно завжди наповнене любов'ю і романтикою. Саме тому, ви можете подарувати своїм друзям нехай і невеликі, але дуже милі презенти, які і стануть символами цієї радісної події. Це може бути столик для сніданків в ліжко, оригінальні весільні фігурки, магнітна дошка на холодильник для романтичних записок і побажань, скретч постер для їх майбутніх подорожей, книжка бажань, набір для масажу та багато іншого.

Ви можете вибрати як один із запропонованих нами варіантів, так і відразу декілька з них і по справжньому порадувати своїх друзів в такий важливий для них день!

Читайте також