Креативно і патріотично: у Рівному підсвітили фонтан у парку (ФОТО)

Одна з найпопулярніших локацій для відпочинку серед рівнян стала ще привабливішою. Відтепер у парку Молоді, котрий більш відомий як «Лебединка», на містян чекає оригінальне дійство – фонтан у озері засяяв яскравими синьо-жовтими кольорами. Їх обрали невипадково, адже подію приурочили до Дня Державного Прапора. 

Ідею відновити колись існуючу підсвітку фонтану в парку Молоді керівник міського Тресту зеленого господарства Ігор Романчук мав давно. Втім, коштів на реалізацію проекту у підприємства не було. Тож з цією ініціативою він звернувся до очільника «Рівне Разом» Віктора Шакирзяна.

«Ідея виникла вже досить давно, але оскільки у нас не вистачало ресурсу, я звернувся до Віктора Володимировича і до команди «Рівне Разом», які допомогли цю ідею зробити реальною. Ідей у мене ще дуже багато є. Сподіваюсь, разом  ми втілимо їх у життя», - розповів Ігор Романчук.

На гостей свята чекали розваги від ведучого, кульки, підсвічена різними кольорами арка закоханих і запальна музика. З дітлахами проводили інтерактиви, а за правильні відповіді вони отримували подарунки. Дощ не став на заваді дійству.

«Лебединка – улюблена локація багатьох мешканців нашого міста. Тож ідея зробити її більш сучасною і креативною, аби це місце ставало своєрідним магнітом для людей, чудова. Тепер рівняни зможуть не лише надихатись природою, але і патріотизмом. Команда «Рівне Разом» підтримала ідею, яка, на мою думку, хороша, оскільки багато подібних місць в громаді потребують оновлення. Окремі з них в свій час були понівечені вандалами і повинні бути відремонтовані. Тому разом, комунікуючи та співпрацюючи, зможемо зробити ще чимало корисних справ», - зазначила голова фракції «Рівне Разом» у міській раді Світлана Марчук.

Тепер вечорами рівняни та гості міста зможуть помилуватись оновленою та осучасненою красою рівненського фонтану, підсвіченого кольорами національного прапора.

Читайте також