Кривавий вечір: у Рівному чоловік отримав ножем у груди після зауваження дебоширу

Учора в Рівному в дворі багатоповерхівки на вулиці Київська була різанина. Трапилось це близько 23-ї години ночі. У поліції повідомили, що компанія відпочивала на вулиці, коли один із них почав поводити себе агресивно - лаявся і розбивав пляшки.

У цей час 42-річний рівнянин повертався додому і зробив дебоширу зауваження стосовно його неадекватної поведінки. У той же час – отримав ножем у груди.

Потерпілого госпіталізували і лікарню, у нього діагностували проникаюче поранення грудної клітки зліва. Чоловікові провели операцію, тепер життю рівнянина нічого не загрожує.

Самого ж нападника вдалось затримати. Він повідомив правоохоронцям про себе неправдиву інформацію. До того ж, чоловік мав ознаки алкогольного сп’яніння, але він огляду відмовився.

Пізніше медики підтвердили, що він був нетверезий.

Поліцейські встановили особу зловмисника: ним виявився 40-річний житель міста Кременець Тернопільської області. Відомо, що наразі він перебуває у розшуку за підозрою у вчиненні злочину за статтею 407 КК України (самовільне залишення військової частини або місця служби).

Слідчі повідомили йому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого частиною 1 статті 121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження). Підозрюваний наразі жодних показань не дає та зі слідством не співпрацює.

Досудове розслідування триває.

Читайте також