КТС 20 років поряд! Подарунки - тобі, донати - ЗСУ!

Ще у 2002 році КТС був невеликим прокатом компакт-дисків, а сьогодні це 24 магазини смарт техніки та сайт KTC.UA.  Нестримні амбіції та жага розвиватись сформувала за 20 років філософію компанії —  «Коли Ти Смарт». Наша філософія – це наша життєва сила. Вона надихає нас прокидатися щоранку, щоб створювати для наших клієнтів крутий сервіс та гарні  емоції від покупок.

КТС — це смарт-простір, що об`єднує людей, гаджети та технології. Компанія робить максимум, щоб покращити та спростити життя українців за допомогою техніки. КТС вже давно офіційний партнер Samsung, Oppo, Lenovo та інших потужних брендів. Окремо варто виділити статус Apple Authorized Reseller, тож в КТС всі iPhone оригінальні та офіційні.

«Нам — 20! І за ці 20 років ми стали великою сім’єю, для якої головними цінностями є турбота про клієнтів, експертність у світі технологій, завжди крута атмосфера та позитив у всьому", - маркетинг-директор компанії КТС Юлія Воробей.

Щоб відзначити своє 20-річчя, КТС обирає замість гучних святкувань актуальні та важливі проекти. Компанія перераховує 1% з кожного чеку у Благодійний фонд Сергія Притули, на сьогодні це вже більше 1,3 мільйона грн. 

«Нам не байдуже, яким буде наше майбутнє і що відчуватимуть люди, які співпрацюють з нами. Команда КТС прагне не тільки досягти фінансового успіху компанії, а й бути корисними в соціальній та екологічній сферах. Ми вибудовуємо довготривалі відносини з колегами, клієнтами, партнерами та робимо для України трохи більше, аніж вчасно сплачені податки та робочі місця», - СЕО компанії КТС Михайло Шматов

Серед інших благодійних ініціатив компанії — зменшення шкідливих відходів, висадка дерев, турбота про тварин, спонсорська допомога спортивним командам, розвиток ІТ-спільнот та інше. Детальніше про це можна прочитати тут.

У КТС переконані, що ґаджети спрощують життя людей та дарують позитивні емоції, тож до  свого 20-го Дня народження компанія вирішили потішити клієнтів смарт-подарунками! 

 

Все, що потрібно — просто придбати товари на суму від 999 грн з 5 по 21 серпня включно. Більше покупок —  більше шансів на виграш та більше донатів на ЗСУ! Серед призів смартфон Samsung Galaxy Fold 3, ноутбук Lenovo IdeaPad, Apple Watch Series 6, ігрова приставка Nintendo, електросамокат Xiaomi  та ще більше 50-ти гаджетів. Замовляй смарт-техніку на ktc.ua та оформлюй доставку у поштомат в твоєму місті. Лише з 8 по 21 серпня доставка в поштомат Нової пошти при замовленні від 500 грн безкоштовна. 

Більше інформації на сайті.

 

Читайте також