Купили квартиру та планують придбати авто: як живеться мільйонерам з Рівненщини, що виграли джек-пот (ВІДЕО)

Учасники «КЛУБУ МІЛЬЙОНЕРІВ «М.С.Л.» продовжують радувати відвертими інтерв’ю щодо змін у своєму житті після карколомних виграшів. Як змінилося життя Костянтина Алексєєва з Рівненщини, що став 257-им мільйонером «Лото-Забави» - чиитайте далі.

«Лото-Забава» для родини Алєксєєвих з м.Здолбунів, що у Рівненській області, є сімейною грою. І вже понад 10 років жодне важливе свято вони не відзначають без подарунків у вигляді лотерей. Того пам’ятного дня щасливий білет придбала дружина Оксана на решту від основних покупок у супермаркеті. І саме з її легкої руки вони зірвали джекпот у розмірі 3 мільйони гривень. Сталося це 20 листопада 2016 року під час розіграшу 902-го тиражу.

«Буквально після обіду подзвонив Костя з роботи та каже: «По-моєму, ми виграли мільйон, а може і більше. Я ще не зрозумів. Не можу порахувати нулі», – згадує пані Оксана.

Пан Костянтин зізнається, що до останнього не вірив у те, що став мільйонером. Від шоку відійшов лише тоді, коли факт виграшу офіційно підтвердив лотерейний оператор і запросив його стати учасником «КЛУБУ МІЛЬЙОНЕРІВ «М.С.Л.».

За чеком у три мільйони гривень подружжя приїхало до Києва у грудні 2016 року у рамках подарункової програми «Два дні з життя мільйонера» від оператора державних лотерей «М.С.Л.». Переможців традиційно зустрічав елегантний білосніжний лімузин, на якому гості вирушили у захоплюючу подорож столицею. На них чекали участь у прямому ефірі «Лото-Забава», інтерв’ю для журналістів, бранч з улюбленими ведучими, Ларисою Руснак та Анатолієм Гнатюком, професійна фотосесія, проживання у готелі, збудованому за кошти від лотерей, відвідини престижних ресторанів і спа-салону та родзинка уїк-енду – незабутнє зимове 3D-шоу на ВДНГ.

Головною мрією подружжя було купити квартиру для своєї доньки та онука, що їм уже й вдалось зробити завдяки виграшу. Також у планах придбати новий автомобіль та добре відпочити всією родиною. Втім, Костянтин з Оксаною й надалі не уявляють життя без лотереї. Хто знає, можливо їм пощастить зірвати джекпот лотереї «Лото-Забава» удруге.

Читайте також