Купити готовий бізнес в Рівному: лінія для виробництва полістиролбетонних блоків (ФОТО)

Останнім часом, як для будівництва котеджів, так і створення огороджувальних конструкцій каркасних будинків, все частіше застосовують полістиролбетонні блоки, адже у порівнянні з будматеріалами аналогічного призначення (пінобетон, газобетон) полістиролбетон виграє практично за всіма параметрами (міцність, теплопровідність, водопоглинання, морозостійкість). Крім цього, полістиролбетон є екологічно безпечним та стійким до різних мікроорганізмів і грибків, гризунів, гниття. А всього один блок, до слова, замінює одразу 15 цеглин і важить не більше 15 кг, що істотно знижує трудовитрати.

Оскільки полістиролбетонні блоки набувають щодня все більшого попиту, можна побудувати на цьому бізнес з їх виробництва. Для цього варто лише придбати спеціальну лінію для виробництва полістиролбетонних блоків. Купити її ви можете за телефоном 097 960 06 41. Вартість – 26 000 доларів США. Потужність 20-40 куб. за зміну.

До речі, до цієї лінії бонусом додаються ще 2 пневмопреси і один вспінювач. Сама ж лінія з виробництва полістиролбетонних блоків складається з:

1. Кранбалки і 2 тельферів

2. Бетонозмішувача на 7 куб.

3. Бункера для полістиролу і бункера для цементу

4. Пневматичних пресів - 2 шт.

5. 2 механічних пресів

6. Вспінювача «Вулкан-700» потужністю 8 куб. в зміну.

За окрему плату також можна придбати піддони для вже готової продукції. Основа - з металопрофільної труби 40*20 мм., верх - фанера 8 мм. За допомогою металоконструкцій складається, як етажерка до верху.

За більш детальною інформацією або з питань придбання лінії телефонуйте - 097 960 06 41.

 

* на правах реклами

Читайте також