Ледь не зіткнувся із зустрічним авто: біля Рівного п`яний водій втікав від патрульних

Вчора вночі біля села Бармаки Рівненського району патрульні спіймали п'яного водія.

Про це повідомили у патрульній поліції Рівненської області.

Близько 2-ї години ночі на автомобільній дорозі Н-25 (Городище — Рівне — Старокостянтинів) поблизу населеного пункту Бармаки, інспектори помітили транспортний засіб Volkswagen, водій якого порушував правила дорожнього руху.

Поліцейські увімкнули проблискові маячки червоного кольору та подали звуковий сигнал для зупинки, керманич законну вимогу не виконав, виїхав на смугу зустрічного руху, ледь не здійснив лобове зіткнення з автомобілем, який рухався в зустрічному напрямку. Шляхом блокування інспектори зупинили автомобіль.

Під час спілкування патрульні помітили у водія ознаки алкогольного сп’яніння. Керманич погодився пройти огляд на визначення стану алкогольного сп'яніння за допомогою газоаналізатора Alcotest Drager. Результат огляду позитивний і становить 2.42 проміле.

На 25-річного водія склали протокол за ч.1. ст.130 (Керування в стані сп'яніння) КУпАП, ч.5 ст.122 (Створення аварійної ситуації) та винесли постанову за ч.2 ст.126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має такого) КУпАП. 

Читайте також