Лікарня у Рівному отримала обладнання для боротьби з COVID-19 від Червоного Хреста та Кока-Коли

10 липня  2020 року - Товариство Червоного Хреста України за підтримки фундації Coca-Cola передали Рівненській обласній лікарні обладнання, необхідне для лікування пацієнтів з COVID-19. Зокрема, лікарня отримала аналізатор електролітів Lab-Analyt – 910 Plus та два монітори пацієнта PG S50. 

До нашої лікарні надходять найтяжчі хворі з усієї області, а тим паче у такий час, коли вирує COVID-19.  Це обладнання, а саме аналізатор газів крові та два монітори  пацієнта PGS 5,  буде встановлене у реанімаційному відділенні лікарні протягом двох днів. Нашу обласну клінічну лікарню віднині можна назвати найсучаснішою, бо саме таких дорогих  сучасних апаратів має не так багато медзакладів. Тому дякую Кока-Кола та Рівненській обласній організації "Товариство Червоного Хреста в Україні" за надану допомогу і сподіваюсь на подальшу співпрацю» - Віктор Ткач, в.о. головного лікаря Рівненської обласної клінічної лікарні.

З перших днів пандемії представники бізнесу активізували свої ресурси та допомагають у подоланні кризи. Об’єднавши зусилля ми можемо надати своєчасну допомогу ще більшій кількості людей, які потребують нашої підтримки. 

«Наша компанія є частиною громади і завжди робить усе можливе задля вирішення гострих питань. З початку пандемії ми почали надавати допомогу соціально незахищеним верствам населення та опорним лікарням. Ми раді, що сьогодні ми передаємо Рівненській лікарні необхідне обладнання для боротьби з Covid-19», повідомив Андрій Бублик, Директор із зв’язків з громадськістю та державними установами Кока-Кола Беверіджиз Україна.

Нагадаємо, що за підтримки Товариства Червоного Хреста України та фундації Coca-Cola, шість ключових лікарень по всій Україні буде забезпечено життєво важливим обладнанням: це 3 апарати для штучної вентиляції легенів, 12 моніторів стану пацієнта, 5 аналізаторів електролітів та газів крові, 1 аналізатор крові/pH/електролітів/метаболітів та 1 біохімічний автоматичний аналізатор метаболічного профілю IVD, стаціонарний.

"Разом зі стратегічним партнером Кока-Кола ми вже декілька місяців організовуємо підтримку лікарням, які знаходяться на передовій боротьби з COVID-19. Наша мета - допомогти медичним закладам у важкій боротьбі за людські життя", - зазначив Максим Доценко, Генеральний директор Товариства Червоного Хреста України.

Також спільно з Кока-Кола Беверіджиз Україна ми вже передали понад 100 000 пляшок води та напоїв для опорних лікарень, центрів крові та вразливих категорій населення по всій Україні. 

Читайте також