Лікарня в Острозі повністю заповнена: куди везуть пацієнтів із коронавірусом

Фото - Район Острог - Район in.ua

Сьогодні зранку в обласному Центрі громадського здоров’я повідомили, що у Острозькій центральній районній лікарні, яка надає допомогу хворим із коронавірусом, заповнені всі «ковідні» ліжка. Це 60 місць для пацієнтів. Інформацію підтвердив начальник обласного управління охорони здоров’я Олег Вівсянник.

«Вранці отримали інформацію від служби екстреної медичної допомоги, а також від керівника закладу охорони здоров’я «Острозька центральна районна лікарня», який перепрофільований під надання допомоги хворим із ковід-19, сталось повне завантаження ліжкового фонду, а саме інфекційних відділень та ліжкового фонду відділень інтенсивної терапії», - зазначив Олег Вівсянник.

Наразі пацієнтів із Острога і зони обслуговування ЦРЛ перенаправляють у Здолбунівську, Гощанську чи Рівненську ЦРЛ.

Крім того, на селекторній нараді дали доручення керівнику лікувально-профілактичного закладу -збільшити кількість ліжок для надання медичної допомоги пацієнтам із covid-19.

Про заповненість інших 13-ти закладів, які надають допомогу хворим із коронавірусом на Рівненщині, читайте тут: У лікарнях Рівненщини два відділення з хворими на коронавірус переповнені.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лікування коронавірусу вдома: що треба знати

Читайте також