Лісопильні із незаконною деревиною ліквідовують на Рівненщині (ФОТО)

За останній тиждень на Рівненщині ліквідували низку нелегальних пилорам. До прикладу, 27 січня в с. Постійне Костопільського району працівниками лісової охорони ДП «Костопільський лісгосп» спільно з працівниками правоохоронних органів згідно рішення суду було проведено обшук на приватній території на предмет знаходження незаконно добутої лісопродукції. В результаті чого було виявлено лісопродукцію породи сосна та дуб без відповідних документів та бирок. За даним фактом проводяться слідчі дії.

25 січня лісовою охороною ДП СЛАП "Рокитнівський ДСЛ" спільно з працівниками поліції було проведено рейд, у ході якого було виявлено поблизу с. Блажове лісопродукцію в кількості 54 колоди загальною куб.м. 9.74м3.

А 23 січня біля села Матіївка Гощанського району виявили лісопильню з нечипованою деревиною - у ході перевірки виявлено нечипований ліс-кругляк 9 м довжиною різного діаметру та пиломатеріали, які було вилучено. За фактом встановлення походження деревини проводиться перевірка правоохоронними органами.


 

 

Читайте також