Ловлять на остроги, сітки та "екрани": на Рівненщині виявили рибалок-порушників

Інспектори Рівненського рибоохоронного патруля виявили у кількох населених пунктах області рибалок, які використовували для вилову риби заборонені знаряддя.

Як повідомляють на сторінці Рівненського рибоохоронного патруля у фейсбуці, інспектори здійснили рейд водоймами області 7-го та 8-го серпня. 

Так, було проінспектовано річку Корчик у місті Корець та вздовж сіл Сторожів, Весняне, Морозівка та Франкопіль, а також річку Случ вздовж сіл Устя, Більчаки, Маринин, Губків, Соснове, Бистричі та Хотинь.

Під час рибоохоронної роботи у села Більчаки Рівненського району 7 серпня близько 13:00 було виявлено та вилучено колюче заборонене знаряддя лову - острога та 2 сітки, власника даного майна не встановлено, про що складено акт виявлення та вилучення безгосподарського майна.

Також на річці Случ поблизу села Губків Рівненського району близько 16:30 було виявлено громадянина, який пересувався на дерев’яному човні з забороненим сіткоснасневим знаряддям лову – екраном.

Таке ж порушення було викрито 8 серпня о 08:00 на тій ж водоймі у селі Губків Рівненського району. Громадянин знаходився на березі водойми із забороненим знаряддям лову – екраном. Усі три порушення зафіксовано саме на території так званої "Надслучанської Швейцарії".

Читайте також