Любовний човен розбився об побут: які пари знаків Зодіаку може зруйнувати рутина

Фото - відкриті джерела

Коли ми закохуємося, то не в змозі адекватно оцінювати нашого обранця. Навіть старанність і примхи партнера здаються нам чарівними. Але після медового місяця багато пар починають усвідомлювати, що існуючі відмінності подолати не так-то просто. Для деяких головним коником спотикання стає банальна рутина. 

Овен і Козеріг

І Овен і Козеріг проявляють упертість навіть в звичайних домашніх справах. Там, де інші легко йдуть на компроміс, ці двоє воліють довго сперечатися. Хто буде планувати бюджет сім'ї? Як розподіляти домашні обов'язки? Зрештою, побутові суперечки двох диваків Зодіаку можуть зруйнувати найромантичніші стосунки.

Терези і Лев

Представники знаків Терезів і Льва просто фізично не виносять всього того, що пов'язано з побутом. Якщо є перспектива покласти домашні обов'язки на третіх осіб: батьків або помічників по господарству, пара має шанси на успіх. Але якщо такої можливості немає, то залишається тільки гадати, хто з них перший втече від набридливої ??битовуху.

Водолій і Телець

Водолій і Телець Енергійний і незалежний Водолій може зіткнутися з норовливим характером Тельця. Волелюбна природа Водолія змушує його нехтувати повсякденному рутиною. Телець може конфліктувати з партнером, коли мова йде про сімейний бюджет і спільні плани на майбутнє. Телець - шанувальник практичності і традиційного світогляду, що важко для розуміння креативного Водолія.

Стрілець і Діва

Аналітичні Діви сумно відомі своєю нескінченною критикою і перфекціонізм. Ці риси йдуть врозріз зі світоглядом партнера-Стрільця, який понад усе на світі цінує свободу і не виносить моралей. Їх інтереси стикаються, оскільки Діви цінують стабільність і налагоджений побут, а Стрільці здригаються при думки про нього.

Читайте також