Любовний гороскоп сумісності для всіх знаків Зодіаку

Фото - відкриті джерела

Кожна людина хотіла б створити сім’ю раз і назавжди, і для цього багато хто хоче більше дізнатися про сумісність знаків Зодіаку. Дехто вважає астрологію дурним заняттям, проте вона розкриває тип особистості, риси характеру та інші характеристики, і ставить їх в порівняння з іншими представниками, інформує Підказка.

Сумісність знаків Зодіаку

Буває, що люди повна протилежність один одному, у них різні погляди і темпераменти. У таких випадках у них не зможуть скластися гармонійні любовні відносини, а такий шлюб швидко розпадеться. Однак ідеальної сумісності не буває, кожна людина індивідуальна. Але зірки можуть показати правильний напрямок – у цьому й допоможе гороскоп сумісності. Тепер розглянемо сумісність знаків зодіаку по їх стихіям.

Любовна сумісність вогняних знаків (Овен, Лев, Стрілець)

З овнами відносини точно стануть незабутніми, але … дуже складними. Шлюб стане по-справжньому міцним тільки в тому випадку, якщо цей знак навчиться поступатися або вибере собі в якості супутника життя Водолія (у такого союзу буде багато спільних ідей), Ваги (взаємне доповнення якостей один одного) або Скорпіона (сильний творчий союз).

  • Овни потребують терплячого партнера. Цікаво, що овен і овен – це одна з найбільш міцних спілок, де партнери «живлять» один одного. Такі знаки можуть часто лаятися й чинити так, після чого довго будуть «шрами» в душі. Але з часом шлюб стане набагато міцніше. Також такі знаки, як козеріг і діва, можуть підійти для овнів, тому що козероги дуже спокійні, а діви люблять пригоди.

Люди, що народилися під знаком лева надмірно вимогливі й себелюбні, тому для них особливо важливо враховувати сумісність знаків Зодіаку в любові та шлюбі. Наприклад, діви обожнюють левів, оберігають їх і завжди залишаються щирими, вони готові терпіти всі недоліки в характері левів. До того ж, якщо левом буде жінка, а чоловік – дівою, то відносини будуть дуже довгими. Козероги здатні трохи притримати запальність партнера, а водолії підкорять своєю здатністю досягати мети. Саме ці знаки варто вибирати собі в партнери.

  • Стрільці незалежні й швидко втрачають інтерес до партнерів, але відрізняються великою обдарованістю. Крім того, люди, що народилися під цим знаком Зодіаку, велику увагу приділяють виконанню подружнього обов’язку й з часом доводять партнерів, які не збігаються з ними за темпераментом. Леви точно зрозуміють стрільців без слів і будуть підтримувати в будь-яких починаннях. Стрільці люблять свободу і мати хороших друзів. Надати підтримку, дати любов зможуть також представники знаку рак.

Добрими відносини будуть і з чоловіками близнюками – цей знак Зодіаку також у шлюбі вважає за краще хаос і стихійність. Також водолії є сімейними знаками, на які варто звернути увагу стрільцям. стрільці й водолії – це відмінні партнери в бізнесі, між якими завжди буде хороша підтримка та розуміння.

Ідеальна пара для земних знаків (Діва, Козеріг, Тілець)

Діви дуже вимогливі до свого чоловіка, причому, чим сильніше любов, тим вище вимоги. З егоїстичними знаками краще взагалі не зв’язуватися, але варто спробувати щастя з тільцями (мир і спокій у відносинах), терезами (схожість характерів), рибами (інтелектуальна сумісність) і козерогами (повна гармонія у відносинах).

Також такі знаки, як діва, легко знайдуть спільну мову з людьми-левами. Особливо, якщо чоловік-діва, а жінка-лев, адже ці чоловіки мають хороше почуття гумору, а жінки будуть захоплюватися ними. Діви дуже добре доповнюють недоліки левів.

  • Для козерога любов стоїть далеко не на першому місці, для них у відносинах важливе взаєморозуміння й дотримання меж. Їм варто попрацювати над власною незалежністю і довіритися тільцям (вони розтоплять «крижане» серце), дівам (вони будуть підтримувати стриманість у відносинах) і тим же козерогам (спокій, розміреність, взаємоповага).

Жінкам-козерогам підходить той чоловік, який готовий протистояти їхній нерішучості. Їм потрібна «підзарядка» для того, щоб зробити потрібний крок у своєму житті. Тому Козерогам потрібен партнер, народжений під знаком Овен, Лев або Стрілець (вогненні знаки).

  • Тільці люблять домінувати у відносинах і ретельно вибирають ідеального чоловіка. Найбільш вигідний союз буде з Дівою: перший буде ставити мету, а другий – розробляти план дій для її досягнення. Головне пам’ятати, що Діва – не надто терплячий знак, тому всі витівки Тільця прощати точно не буде. Тельці злегка егоїстичні й чимось схожі на людей-Дів. Вони потребують «яскраву» й життєрадісну людину, здатну підняти настрій в будь-який момент і принести позитивні емоції.

Тільцям також підходять терези, бо вони завжди зможуть підлаштуватися під свого партнера. На жаль, тільцям підходять тільки таких два знаки, оскільки з іншими можуть бути часті конфлікти й непорозуміння. Але пам’ятайте, що все залежить тільки від вас.

Гороскоп сумісності для повітряної стихії (Водолій, Близнюки, Терези)

Жінки водолії часто закохуються сумирно, але їм не варто страждати, а потрібно сконцентруватися на тих, хто любить їх. Наприклад, на Овнах, які не будуть порушувати інтереси партнера, але плавно візьмуть командування в свої руки. Сумісність знаків Зодіаку в любові й шлюбі також висока зі стрільцями, які здатні в хорошому сенсі «приструнити» водолія. Ідеальні відносини будуть і з близнюками – такі партнери не виносять емоційних розборок і поважають інтелект водоліїв.

Також діва, риби і скорпіон добре підходять представникам цього знаку.

Для людей, народжених під знаком близнюки, підійдуть водолії. Такі знаки знайдуть спільну мову між собою за найкоротший термін і будуть відчувати симпатію.

  • Близнюки – це комунікабельні люди, які люблять бути в центрі уваги й спілкуватися з цікавими людьми в будь-який час доби. Тому найкраща пара для них – це товариська, відкрита і весела людина.

Новаторство водолія і багатогранність близнюків дозволять досягти небувалих висот, а партнер близнюки створить ідеальне середовище для веселощів, шуму та генерації божевільних ідей.

Цей знак постійно сумнівається, це стосується і почуттів. Такі дівчата часто вибирають або сліпих залицяльників, з якими поступово стає нудно, або пасивних агресорів, які постійно з’ясовують стосунки. Тому найкращий чоловік по знаку Зодіаку для близнюків – стрілець, який володіє своїм настроєм.

  • Терези – дуже вірні знаки, здатні зробити все для своєї коханої людини. Терези мають велику потребу в знаку, який буде надавати підтримку, не критикувати за помилки. Найбільш підходящі знаки – це Риби, Стрільці. Але Риби найчастіше заплутані в собі, тому шлюб буде інфантильним, але досить міцним. А щоб утримати Стрільця, слід бути акуратними і не нав’язувати партнерові думки про весілля й дітей.

Але терези – це самий «універсальний» знак Зодіаку, який в шлюбі і любові сумісний практично з усіма іншими знаками. Незважаючи на здатність приймати людей такими, якими вони є, терпіння терезів обмежене, тому важливо в стосунках не забувати про себе.

Любовна сумісність водних знаків (Скорпіон, Риби, Раки)

Таким знакам, як скорпіон, підходять козероги. Звичайно, стихії абсолютно різні, але за характером вони підходять один одному. У шлюбі чи стосунках не повинно бути непорозумінь і недомовок. Відносини будуть хорошими і триватимуть досить довго. На другому місці стоять ваги і риби.

Головна проблема скорпіона – бажання встановлювати свої правила. Над цією особливістю доведеться попрацювати, і тоді цілком імовірний щасливий результат подій з дівами і терезами, які злегка урівноважать ваш «командирський» характер.

  • Риби здатні бачити любов партнера там, де її немає. Варто навчитися не додумувати за інших, а бачити реальний стан речей. Цьому знаку відмінно підійдуть терези, козероги, які оцінять здатність риб розуміти без слів, і скорпіони, які завжди будуть поруч і підтримають в будь-яких ситуаціях.

Представникам знака риби чудово підійдуть також риби, оскільки завжди знайдуться теми для розмови, заняття. Якщо говорити про інші знаки, то тільці теж хороший варіант. Вони зможуть принести натхнення і завжди мотивувати. Стрільці можуть стати і другом, і парою. Риби мають шанс зробити правильний вибір, виходячи з особистих потреб.

Раки часто бояться любові, але дуже на неї чекають. Вони мають слабко виражені, але все ж садистські нахили, через що часто грають з почуттями партнера. Гороскоп сумісності говорить, що найкраще ракам підходять козероги. Але тут однозначно доведеться попрацювати над собою і знаходити компроміси, відсувати на задній план заздрість до успіхів партнера і не вимагати постійної уваги – це забезпечить ідеальні відносини.

  • Раки – сімейні та емоційні знаки. Їм підійде також рак на роль підходящого партнера або ж цілеспрямований, але злегка егоїстичний водолій. Водолії часто думають тільки про свої проблеми і не завжди відповідальні. раки цінують тих, хто несе відповідальність за свої вчинки і йде на все заради сім’ї.

 

Читайте також