Люди Копитка побили рівненських фанатів "Вереса", - ЗМІ

На фанатів Вереса напали люди президента клубу Копитко. Взяв участь навіть нинішній гендиректор клубу Андрій Паньків. Про це пише сайт Sport Arena.

Під час матчу Верес - Маріуполь рівненські фанати виступили проти президента клубу Богдана Копитко, скандували образливі кричалки і вивісивши спеціально підготовлений банер. За це трохи пізніше ультрас зазнали нападу з боку людей зі структури президента.

В кінці поєдинку до фанатів почала наближатися група людей, при зустрічі застосувавши фізичну силу. За інформацією, отриманою Sport Arena від фанатів Вереса, це були люди, що працюють на Копитко (в тому числі, і його охоронці), а в групі перебував генеральний директор Вереса Андрій Паньків.

Кілька уболівальників Вереса отримали удари, в тому числі і від самого Паньківа.

Компанія Лімо (Львівський холодокомбінат), що належить Богдану Копитко, стала генеральним спонсором Вереса в 2017 році, коли рівняни вийшли в Прем'єр-лігу. Після цього Копитко все більше впливав на управління в клубі, поки 27 березня, не став одноосібним президентом Вереса.

У понеділок, 21 травня, Верес заявив про перейменування команди в ФК Львів. З такою назвою клуб виступатиме в УПЛ, а Верес займе місце в ФК Львів у Другій лізі.

Читайте також