"Мало не вбив молоду жінку з дитиною": на Рівненщині п`яний молодик вчинив лобову ДТП (ФОТО, ВІДЕО)

У Сарнах на автомобілі «Ауді» роз’їжджав нетверезий водій. Очевидці стверджують, що він «мало не вбив молоду жінку з дитиною вона стояла на світлофорі м.Сарни біля РМЗ». Згодом на вулиці Суворова таки кара його знайшла. І чоловікові пощастило, що всі живі.

33-річний мешканець села Цепцевичі виїхав на смугу зустрічного руху та врізався лоб у лоб у іншим автомобілем. Це журналістам «Рівне Медіа» підтвердили у патрульній поліції області. У пригоді, на щастя, ніхто не постраждав.

«На місці події патрульні встановили, що водій транспортного засобу «Audi A6» не був уважний, не встежив за дорожньою обстановкою, здійснив виїзд на смугу зустрічного руху та здійснив зустріч із автомобілем Mitsubishi Galant, який рухався на зустріч. Внаслідок чого транспортні засоби отримали механічні пошкодження та було завдано матеріальних збитків», - зазначила речниця УПП у Рівненській області Наталія Кітюк.

У водія «Ауді» були явні ознаки алкогольного сп’яніння, але від проходження огляду на місці події та в медичному закладі він відмовився.

На горе-водія патрульні склали два протоколи: за ч.1 ст.130 КУпАП (нетверезе водіння) та ч.1 ст.124 КУпАП (вчинення ДТП), а також постанову за ч.1 ст.126 – він не пред’явив реєстраційний документ на транспортний засіб.

Читайте також