Мама військового з Одещини виграла у лотерею мільйон гривень

Мільйонний виграш належить Валентині Дмитрівні з міста Ананьїв Одеської області. Пані Валентині 67 років, 14 з яких вона бере участь у “Лото-Забава”.

Дізнавшись про виграш, наша переможниця одразу подзвонила синові — він військовий, і через осколкове поранення зараз лікується у шпиталі.

”Він дуже зрадів за мене. Що казати, це ж таке щастя, таке везіння. Якби не акція, цей білет дістався б наступному покупцю”, — пригадує Валентина Дмитрівна.

Саме участь в акції “Вигравайте, кохані” принесла жінці мільйон.

“Зазвичай, я купую 2-3 білети на тираж, але зараз проходить акція і я беру в ній участь, купую по 4 лотерейних білети. І ось під час розіграшу ведучий каже: “Зірвано джекпот! Виграшний білет куплено в Одеській області та називає його номер. І ось дивлюсь я на свій останній, четвертий білет, який купила, щоб взяти участь в акції і його номер повністю збігається з названим ведучим виграшним білетом…”

До речі, саме син подав пані Валентині ідею грати в “Лото-Забава”:

”У нас були дуже скрутні часи. Одного разу мій син сказав: “Мама, може тобі варто купувати лотереї, може це нам допоможе вийти з тієї скрути?”. Він завжди вважав, що я везуча, ми часто чули про великі лотерейні виграші, тому я й вирішила, а чому б і не купляти білетик?!”.

З того часу вона купувала принаймні один лотерейний білет на кожен тираж:

“Я, як і мій син, завжди відчувала, що виграю. Протягом всіх цих років я не мала виграшів більших ніж пара сотень гривень, але я ніколи не здавалася і не зневірювалася. Я раділа за інших людей, які виграли та чекала на свій щасливий лотерейний білет. Я просто знала, що колись настане мій час”.

Читайте також