Мама загадала, щоб народилися два сина й донька: відомо, які імена отримала трійня з Вараша

Фото:

Анастасія Сакіда з чоловіком Максимом дізналися, що чекають трійню, наприкінці лютого. Спершу на огляді майбутня мама дізналася, що матиме двійню, а під кінець УЗД показало, що жінка виншує трійню.

"Звичайно, не очікували, але дуже раді", — розповіла Анастасія для "Суспільне Рівне".

У 22-річної жінки це — перші пологи. А ще тоді вона загадала, щоб народилися два хлопчики й дівчинка. Саме так і сталося 11 серпня. Пологи були передчасними, на 33 тижні вагітності.

За словами головної лікарки обласного перинатального центру Вікторії Єнікеєвої, в області зазвичай народжується одна-дві трійні:

"У минулому році в нашому закладі народилася трійня і в поточному році маємо першу трійню. Мама почуває себе, можна сказати, задовільно, як після оперативних пологів, тому що ці пологи відбулися через кесарський розтин", — сказала Вікторія Єнікеєва.

У 22-річної Анастасії це були перші пологи. Імена для малят подружжя уже обрані.

"Давид, Данік і Соломіта. Перше УЗД вже показало двох хлопчиків, коли дізналися про трьох, думали, що будуть всі хлопчики, але потім таки нам сказали, що дівчинка", — розповіла Анастасія Сакіда.

Тато трійнят Максим Сакіда на пологах не був — чекав в іншій кімнаті:

"І ті пів години чекання мені були як увесь день. Переживання, звичайно, було, а коли почув плач діток, то серце ледь не вискочило і від переживання, і від радості", — зізнався багатодітний батько.

Читайте також