Майбутні мами Рівного зустрілися з головою Управління юстиції Рівненщини (ФОТО)

http://charivne.info

Начальниця Головного територіального управління юстиції у Рівненській області Оксана Сальчук зустрілася з учасницями весняного сезону проекту "Пузата мама-2019".  Про це повідомляє портал ЧаРівне.Інфо.

Вагітним рівнянкам розповіли про усі нововведення від Мін`юсту. Це, зокрема, можливість отримати податкову знижку на оплату навчання дитини у дитячих садочках, гуртках, секціях, школах; ініціатива "Чужих дітей не буває"(права дитини на аліменти), "Муніципальна няня" (відшкодування витрат на няню для дитини до 3 років).

Також, майбутнім матусям нагадали, що отримати свідоцтво про народження дитини можна відразу у пологовому будинку!

Приємно, що матусі справді відповідально ставляться і дійсно готуються до появи на світ їхніх діток, цікавляться новаціями, які можуть стати корисними і необхідними для родини, - зауважила Оксана Сальчук.

 

Було дуже цікаво. Така інформація потрібна для будь-якої жінки. Для себе я дізналася багато корисного, - поділилася своїми враженнями від лекції учасниця проекту "Пузата мама-2019" Юля.

Нагадаємо, учасниці проекту "Пузата мама-2019" вже взяли участь у фотосесіях з оголеними животиками: ЦІЛА КОМАНДА ПРОФЕСІОНАЛІВ ПРОВЕЛА НЕЗАБУТНІ ФОТОСЕСІЇ ДЛЯ ВАГІТНИХ РІВНЯНОК (ФОТО)

Попереду на вагітних рівнянок чекають цікаві тренінги та лекції, заняття з аквааеробіки та йоги, фітнес для вагітних, вечірка вагітних в честь майбутньої мами і її малюка та, власне, фінал конкурсу - феєричне шоу, де усі учасниці "Пузатої мами-2019" вийдуть на справжній подіум разом зі своїми чоловіками.

Генеральний Медичний партнер проекту «Пузата мама» - Медичний центр Оксфорд Медікал.

Генеральний партнер - Житловий комплекс «На Щасливому».

Більше новин проекту - у рубриці ПУЗАТА МАМА.

Заняття по підготовці до пологів та грудному вигодовуванню учасниці «Пузатої мами» відвідуватимуть у :

  • Яммі Маммі - Yummy Mommy
  • Школі батьківства «Коло серця»
  • Центрах розвитку дитини «Радік» , «УМКА»
  • Клубі Свідомого батьківства «Мозаїка»

Консультанти по грудному вигодуванню від професійної доули «Яммі Маммі»психолог Олена Ярмолюк та фітотерапевт Оксана Данилова, фахівці Сімейного банку пуповинної крові «Гемафонд» нададуть корисну інформацію для майбутніх мам.

Окрім того, фітнес заняття для вагітних пройдуть у фітнес-клубі «Манхеттен» та Студії йоги «Yoga Point», аквааеробіка у басейні розважально-оздоровчого комплексу «Підкова» та «АкваРаю».

Читайте також