Майбутні турагенти з Рівненщини формують власні маршрути

Опанувати будь-яку професію найкраще допоможе досвідчений педагог. А професію «Агент з організації туризму» неможливо опанувати без захоплення, натхнення та жадоби до подорожей! Майстер виробничого навчання Рівненського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості  Інна Лугова пропонує своїм слухачам відкривати нові туристичні стежини, вивчати історію, пізнавати довкілля і себе. Адже в умовах мальовничої природи, стародавніх і новітніх місць, у вихолі нових емоцій і вражень проявляються й нові відчуття, формуються характери, набуваються цінні комунікації. Саме за таким форматом педагог ініціює навчальні подорожі, співпрацюючи з кращими туроператорами області. 

Дводенна екскурсійна поїздка у Буковинські Карпати – справжня винагорода групі за жвавий інтерес до професії, відповідальне навчання та активну позицію. Навчитися працювати «з нуля», організувати переміщення, зупинки, екскурсії, зустрічі… Інна Петрівна виважено обирала навчальний маршрут, радилася із партнерами навчального закладу – Миколою та Оленою Губницькими - власниками однієї з найкращих турагенцій регіону. І такий маршрут було обрано - нові маловідомі Карпати! 

Це особливий маршрут. Приємно, що Олена Губницька, нині викладач РЦПТО, підказала напрямок руху групи, започаткований власною родиною. Для наших слухачів. як і для всіх, хто мандрує цими дорогами, подорож стала справжнім відкриттям. Карпати – дикі, маловідомі, незвідані, із листяними лісами, відкрили свої осінні обійми, і ми буквально поринули у їхні мальовничі тенета, - ділиться Інна Лугова. 

Місто Чернівці – також чудове відкриття! Слухачі активно добирали цікаву інформацію про перлину Чернівеччини, адже у своїх майбутніх маршрутах так важливо запропонувати щось унікальне! Як от – хата, де народився і жив улюблений український виконавець Назарій Яремчук. Його сестра провела надзвичайно душевну і пізнавальну екскурсію для гостей із Рівного. Молодшим ім’я улюбленця 70-80-х, можливо, маловідоме, але його доньку Марічку Яремчук всі добре знають. 2-годинна подорож у мистецький світ співаків зачарувала і запам’яталася. Як пам’ятатиметься і 10-кілометрова гірська стежина через листяний карпатський ліс! Але це вже історія другого дня подорожі…

Важливо, що слухачі не лише відчули насолоду від пізнавального та насиченого маршруту, але й зібрали максимум необхідної інформації для своєї майбутньої роботи (контакти, імена, адреси, умови, переваги, особливості). Як кваліфікаційної, так і подальшої професійної. Реальна пропозиція для майбутніх клієнтів забезпечить прихильність, авторитет та довіру до нових кваліфікованих представників туристичної галузі.

…А вже сьогодні майбутні турагенти подорожують однією з найцікавіших вулиць Рівного – вулицею героя українського і польського народів, генерала Марка Безручка. До групи приєднався гість із Польщі, тому подорож обіцяє бути особливою.

Цікава довідка. 

Власним прикладом майстер виробничого навчання Інна Лугова надихає не лише слухачів, але й колег. Любити подорожі, віднаходити цікаві місця, відкривати Україну, закохуватися у містах, села, природу… Майстер спорту з плавання Інна Петрівна заряджає усіх здоровою життєвою енергією, надихає на активну позицію та відмінний настрій. Приєднуйтеся! 

Навчально-виробничий комплекс у м. Рівне, вул. Івана Підкови, 17а, тел. 0362 68 33 49.

 

Читайте також