Майбутнім медикам Рівного: стипендіальні програми в провідних ВНЗ світу

Фото - відкриті джерела

Стипендіальні програми з нейробіології, дитячої психології, анастезіології, неврології, а також магістерські курси з фармації, фармакології, біохімії, психології, біомедичних наук, генетики, травлення та харчування для студентів-медиків, які бажають реалізувати свій потенціал в провідних ВНЗ світу.

- Короткострокова 2/3-тижнева навчальна програма з нейробіології в рамках стипендіальної програми Cajal Advanced Neuroscience, розробленої за ініціативи Федерації Європейських Товариств Нейронаук (FENS) та Міжнародної організації дослідження мозку (IBRO) в партнерстві з Нейрокампусом у Бордо (Бордо, Франція) та Фондом Шампалімо (Лісабон, Португалія).

Для участі в програмі запрошують лікарів та інтернів за спеціальностями «Неврологія», «Нейрохірургія» та «Психіатрія».

Кінцевий строк подання заявки: 13-е червня 2018 року

Детальніше: https://bit.ly/2GA6OOh

- Факультет медичних наук Ньюкаслського університету пропонує стипендіальну магістерську програму для іноземних студентів на навчання протягом 2018/2019 академічного року на курсах: фармація, фармакологія, біохімія, психологія, біомедичні науки, генетика, травлення та харчування тощо.

Дедлайн: 29 червня 2018 року

Детальніше: https://bit.ly/2GsOtT6

- Стипендіальна програма ім. Елізабет Мюнстерберг Коппіц була створена з метою підтримки аспірантів та розвитку науково-дослідницьких проектів в області дитячої психології.

Кінцевий строк подання заявки 15-е листопада 2018 року.

Повний перелік вимог та необхідних документів до кандидатів можна переглянути на сайті: https://bit.ly/2IrHa45

- Стипендіальна програма Всесвітньої Федерації Товариств Анестезіологів та Каліфорнійського університету у Сан-Франциско для молодих анестезіологів, які зацікавлені у вдосконаленні медичної освіти у своїй країні, та отриманні медичного досвіду у даній області. Навчання триватиме 1 рік (1-3 місяці в університеті та решту – в закладі на батьківщині)

Дедлайн подачі заявок: 31-е травня 2018 року.

Детальніше: https://bit.ly/2rQTyQM

- Міжнародна організація дослідження мозку (IBRO) в рамках партнерства із Організацією Об'єднаних Націй з питань освіти, науки і культури (ЮНІСЕФ) пропонує стажування від міжнародної організації дослідження мозку The IBRO/IBE-UNESCO Science of Learning Fellowships. Протягом програми студенти розглянуть всі аспекти розвитку неврології та дотичних наук у міжнародному контексті.

Подати заявки можуть спеціалісти в області неврології з будь-якого куточка світу, які мають понад 10 років роботи в даній сфері (бажано академічний).

Період навчання триватиме з 1-го жовтня по 31-е грудня 2018 року.

Кінцевий строк подання заявки 27-е травня 2018 року.

Детальніша інформація на сайті: https://bit.ly/2k4Naku

Додаткову інформацію про отримання стипендій та грантів на навчання читайте на сайті МОЗ: https://bit.ly/2rQPeAS

Читайте також