Майже сотня рівненських фотографів змагаються у міжнародному конкурсі

Фото - відкриті джерела; ілюстративні фото

26 лютого завершується прийом робіт на міжнародний конкурс фотографії 35AWARDS 2019. Станом на сьогодні у конкурсі прийняло участь 96 рівненських фотографів. Учасників з України нараховується 11287 чоловік. Після підведення підсумків буде оприлюднено рейтинг рівненських фотографів.

Про свою участь у цьому конкурсі на своїй сторінці у Facebook написала рівненська фотографиня Наталія Якимчук:

«На сьогодні лідирують мої три роботи в міжнародному конкурсі GREAT PHOTOGRAPHERS в номінації "Дитяча фотографія". я пишаюся, що 96 фотографів з мого міста також беруть участь разом зі мною!»

35AWARDS — Міжнародна премія, заснована у 2015 році авторами професійного фото-товариства 35photo.ru. У перший рік у конкурсі прийняло участь 36 тисяч людей з 110 країн. У 2019 році свої роботи на конкурс відправило понад 113 тисяч людей із 160 країн світу.

Прийом робіт від учасників відбуватиметься ще 6 днів. Після цього відбудеться голосування, де визначать найкращі фото. З 1 квітня до 1 травня організатори конкурсу оголосять результати. Учасники можуть перемогти у двох категоріях: «100 найкращих фото» та «100 найкращих фотографів». Переможці отримають сертифікати та їх роботи будуть надруковані у щорічному підсумковому каталозі.

Фото - Наталія Якимчук

Читайте також