Медики яких лікарень Рівненщини вже отримали 300 відсотків надбавки?

Фото - відкриті джерела; ілюстративні фото

Під час щоденного брифінгу у Рівненській ОДА начальник управління охорони здоров’я Олег Вівсянник розповів, що на Рівненщині більшість медпрацівників, які перебувають у першій лінії боротьби з коронавірусом, вже отримали додаткові виплати до зарплат.

За словами пана Вівсянника, заступниця міністра охорони здоров’я, яка перебувала з офіційним візитом у Рівненській області, зазначила, що це та сама перша лінія оборони, так як на фронті.

«Для нас першочерговим завданням є мотивація та компенсація праці медичним працівникам. Це перші наші бійці, які вступають у боротьбу з COVID-19», - наголосив чиновник.

Наразі, у Рокитному 100 відсотків медиків отримали  триставідсоткову доплату до заробітної плати. У Костополі також виплатили надбавки.

«Сьогодні проводиться нарахування по Дубенській центральній міській лікарні, враховуючи що лише 5 червня вони отримали кошти з НСЗУ», - розповів пан Вівсянник.

Питання нарахування заробітних плат нашим медичним працівникам перебуває на особливому контролі в обласній державній адміністрації та управлінні охорони здоров’я

Читайте також