Медсестра з Рівного перемогла у номінації «Найкращий медичний працівник»

У Рівненській області завершився регіональний конкурсний відбір претендентів на присудження відзнаки «Орден святого Пантелеймона» та "Медаль святого Пантелеймона". Цього року у номінації «Найкращий медичний працівник» перемогла старша медична сестра урологічного відділення КНП «Центральна міська лікарня» РМР Інна Мельничук, яка вже понад двадцять років працює у своєму «рідному» відділенні. Про це інформує пресслужба Рівненської міської ради.

В урологію Центральної міської лікарні Інна Мельничук прийшла молодою дівчиною. Саме тут вона проходила державну практику після закінчення у 1988 році Рівненського медичного училища.

- Із 1 серпня 1988 року і по даний час працюю в урологічному відділенні міської лікарні, – підтверджує Інна Миколаївна. – За ці роки і саме відділення, і його колектив стали мені рідними. Можу сказати, що я пройшла всі етапи становлення у своїй професії. Починала роботу палатною медсестрою, потім була процедурною і уже з 2004 року – старша медична сестра урологічного відділення.

Найважчими періодами в роботі Інна Миколаївна вважає початок епідемії й теперішній час, так звану третю хвилю CОVID-19.

– Спочатку нам було дуже важко, бо ми з таким серйозним захворюванням стикнулися вперше, – пригадує вона. – Було все: і страх, і паніка, і безпорадність. Але потрібно було зберегти колектив, переконати у тому, що ми з усім впораємося. І ми дійсно справляємось!

Читайте також