Мер Дубровиці прокоментував затримання на хабарі депутата-чиновника

Міський голова Дубровиці Богдан Микульський прокоментував затримання на хабарі депутата-чиновника. 

Як повідомлялось раніше, депутата однієї з міськради Сарненщини затримали на забарі у 8500 гривень. За ці гроші міський обранець, який є начальником відділу містобудування та архітектури, обіцяв підприємиці вплинути на прийняття рішеня виконкомом стосовно надання дозволу на розміщення мобільної кав'ярні. 

37-річному депутату повідомили про підозру за ч. 2 ст. 369-2 КК України. 

Як розповів Суспільному Богдан Микульський, йдеться про "кавовий стаканчик". 

“Це не міський голова погоджує, а виконком міської ради. Це функція виконкому приймати такі рішення. Це є кавовий стаканчик. Для розуміння процесу: звертається людина, відділ архітектури перевіряє наявність документів, мені приносять, я пишу: “на розгляд виконкому міської ради”. Я особисто вважаю так: стаканчик багато місця не займає, це буде одне робоче місце, що для нас важливо, буде благоустрій”, - каже міський голова. 

Він додав, що посадовець працює на посаді близько двох років.

“Для мене це був шок. Я сім років міський голова, я б ніколи не міг подумати, що за кавовий стаканчик ми будемо на всю Україну гудіти. Я дуже засуджую корупцію. Я ніколи не стикався раніше, щоб у мене десь хтось щось взяв. 8500... та той стаканчик не вартує того. На місці ФОПа я б там його ніколи не поставив би, бо там багато грошей не заробиш”, - каже Богдан Микульський. 

Читайте також