Мешканці селища на Рівненщині можуть долучитися до проекту плану зонування території

РОЗПОЧИНАЄТЬСЯ ПРИЙОМ ПРОПОЗИЦІЙ ЩОДО ПРОЕКТУ ПЛАНУ ЗОНУВАННЯ ТЕРИТОРІЇ СЕЛИЩА. Володимирецька селищна рада повідомляє про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у проекті містобудівної документації 

План зонування території смт. Володимирець.

Мета розроблення: соціально-економічний розвиток території селищної ради, створення сприятливих умов для залучення інвестицій та створення великої кількості робочих місць.

Техніко-економічні показники:
- Існуюча житлова забудова - 612,89 га;
- Проектована житлова забудова - 702,45 га;
- Існуюча громадська забудова - 80,50 га;
- Проектована громадська забудова - 97,05 га;
- Існуюча довжина вулиць і доріг – 86,45 км;
- Проектована довжина вулиць і доріг – 134,4 км.

Замовник - Володимирецька селищна рада Рівненської області

Розробник – ПП «УГП-груп», Львівська область, Жовківський район, с.Дев’ятир, вул.Зелена, 16.

Підстава розроблення - рішення Володимирецької селищної ради № 1065 від 07.12.2017 р.

Місце ознайомлення з проектом містобудівної документації – смт. Володимирець, вул. Соборна, 39, адміністративне приміщення селищної ради.

Відповідальний за організацію розгляду пропозицій - Волощук Валерій Володимирович, спеціаліст-землевпорядник Володимирецької селищної ради.

Порядок і час ознайомлення - щоденно, крім суботи і неділі, з 8-00 до 17-00 год.

Телефон для довідок (03634) 24826.

Пропозиції (зауваження): відповідно до ч. 6 статті 21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності» пропозиції (зауваження) подаються громадянами до селищної ради у письмовому вигляді із зазначенням прізвища, ім'я та по батькові, місця проживання, особистим підписом і повинні містити обґрунтування вимог чинного законодавства, будівельних норм, державних стандартів та правил.

Строк подання пропозицій: протягом тридцяти календарних днів з дня опублікування повідомлення в газеті «Володимирецький. вісник» (31.01.2019 р.).

Інформування про подання та врахування пропозицій громадськості до проекту містобудівної документації План зонування території смт. Володимирець буде здійснюватись через газету Володимирецький вісник та через сайт Володимирецької селищної ради.

Читайте також