Мешканців Криму закликають триматися подалі від російських військових об`єктів та евакуюватися

Рух громадянського опору "Жовта стрічка" закликав мешканців анексованого Криму за можливості евакуюватися і триматись на відстані від військових об'єктів РФ. 

Про це йдеться на сторінці руху у Телеграмі.

"Дорогі наші друзі, через халатність військових рф вчора ви побачили вибухи в Новофедорівці. Такі вибухи відбулися біля цивільних об’єктів, що може свідчити про те, що російським військовим все одно на людей, для них Крим - військова база, а людина - ніщо. Схоже на те, що військові рф не хочуть брати участь у т. зв. "спецоперації" і почнуть підривати свої ж об‘єкти", - зазначається у зверненні.

Громадянам рекомендують евакуюватись у безпечні місця, а тим, хто не може виїхати, радять "тримати дистанцію" від військових об‘єктів рф.

Окрім того, зазначається, що "рашисти можуть робити провокації в Криму, такі як умисні підпали", тож Рух закликає кримчан уникати місць скупчення людей і зібрати "тривожну валізку", де будуть документи, вода, їжа, павербенк тощо.

"Все буде добре! Такі пожежі символізують, що колись Крим буде деокуповано, а імперії впадуть!" - зазначає "Жовта стрічка".

 

Читайте також