Мешканця Рівненщини спіймали у сусідній області з підробленим водійським посвідченням

На Хмельниччині правоохоронці оголосили підозру 34-річному жителю Рівненщини, у якого виявили підроблене водійське посвідчення.

Про це повідомляють на сторінці Шепетівського районного управління поліції.

Подія відбулась на початку листопада цього року у с.Ленківці, що на Шепетівщині. 

Працівники сектору реагування патрульної поліції спинили водія автомобіля ВАЗ 213 за порушення правил дорожнього руху.  Під час перевірки документів  у нього виявили водійське посвідчення з ознаками підробки. Тож окрім протоколу правопорушник отримав ще й кримінальне провадження.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група.

Правоохоронці вилучили документ для проведення необхідної експертизи. Її результати згодом підтвердили підозри щодо підробки посвідчення.

Порушник пояснив, що не бажав отримувати права законним способом, тому замовив підроблене в інтернеті. Втім, довго користуватися такими "документами" не вдалося.

При першій перевірці поліції факт підробки був встановлений.

Тож патрульні склали на правопорушника адміністративні матеріали за керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право керування таким транспортним засобом. 

 Дізнавачі Шепетівського райуправління поліції розпочали досудове розслідування і вже оголосили правопорушнику про підозру. За підроблення офіційного документу і його використання чоловіку може загрожувати штраф або обмеження волі строком до двох років.

Читайте також