Мешканця Рівненщини засудити на 3 роки за розбій

фото ілюстративне

За апеляційною скаргою прокурора розбійника засудили до реального покарання

За результатами розгляду апеляційної скаргиРівненської місцевої прокуратури скасовановирок суду першої інстанції в частині призначеного покарання 29-річному жителю м. Рівне за вчинення останнім розбійного нападу.

У суді прокурордовів, що нетверезий чоловік улипні 2017 року посеред вулиці у м.Рівневчинив розбійний напад на жінку, побивши її та відібравши сумочку з грошима та особистими речами.

Вироком суду першої інстанції чоловіка визнано винним у вчиненні тяжкого злочину, передбаченого ч.1 ст. 187 КК України (розбій),та засуджено до покарання у вигляді позбавлення волі. Одночасносуд застосував вимоги ст.75 КК України та звільнив останнього від відбування призначеного покарання із встановленням 3-річного іспитового строку з покладенням певних обов’язків.

На зазначений вирок суду прокуратурою подано апеляційну скаргу.

Врахувавши принципову позицію прокуратури,а також той факт, що обвинувачений раніше вже притягався до кримінальної відповідальності, Рівненський апеляційний суд 06.12.2018 скасував попереднє судоверішення в частині призначеного покарання та ухвалив нове, відповідно до якого розбійника засуджено до реального покарання – позбавленняволі на строк 3 роки.

Повідомляє прес-служба прокуратури Рівненської області

Читайте також