Мінімалізм та нейл-арт: тренди манікюру на літо 2021

До літа залишилось кілька днів, а на подіумах та на сторінках блогів уже з'являються популярні цього року нейл-дизайни. Божевільні та яскраві або мінімалістичні та стримані - цього літа тренди на манікюр дуже суперечливі. 

Які нігтики зробити на літо 2021 - читайте у статті.

Акцент на натуральність

Цього літа у тренді буде французький манікюр із використанням різних кольорів або металевих елементів. Зокрема, срібло і золото на нігтях буде актуальним.

Нейл-арт

Нестандартні форми та зображення будуть у моді влітку 2021. Популярні інфлюенсери у своїх блогах стали часто публікувати незвичні дизайни для нігтів, які здивують навіть досвідчених стилістів. Отож, об'ємні фігури та яскраві відтінки на нігтях - так!

Мінімалізм у тренді

Попри можу на "крикливі" дизайни для нігтів класичний мінімалізм не полишає своїх позицій. Саме графічні форми, спокійні відтінки та "порожні" дизайни будуть актуальними.

Шалені поєднання

Готичний манікюр на одній руці і гумористичні комікси на іншій. Такий манікюр не просто поєднати із буденними образами, однак саме такі нігтики - у тренді влітку 2021. Сміливість і оригінальність - ось девіз модниць цього літа.

Тваринний принт

Леопардовий, зміїний та крокодилячий принт знову повертається у моду цього літа. Це напряму пов'язано із трендом на стиль 2000-х. "Божевільні" нігті, які привертають до себе увагу стануть невід'ємним аксесуаром можлниць по всьому світу.

Японський манікюр

Поруч із нейл-артом і яскравими дизайнами у тренді тримається японський манікюр. Особливість такого манікюру - імітація його відсутності. Зокрема, нігті мають бути доглянутими та акуратними, однак варто відмовитись від гель-лаків та нарощування.

 

 

Читайте також