Міністр нагородив Віталія Германа за публічний простір "Майстерня міста"

Сьогодні у Києві відбулося нагородження переможців конкурсу “Кращі практики місцевого самоврядування”. У конкурсі був представлений проєкт “Майстерня Міста Рівне”. 

Майстерня Міста Рівне” – перший відкритий публічний простір, заснований ще у 2019 році міською владою. Створення такого проєкту ініціював заступник міського голови Віталій Герман.

Організатори проєкту розповіли, що “Майстерня Міста Рівне” була заснована для того, щоб об’єднати архітекторів, дизайнерів, IT-спеціалістів урбаністів та управлінців. Проєкт був покликаний дати цим людям майданчик для обміну власним досвідом та співпраці.

На церемонію нагородження переможців конкурсу “Кращі практики місцевого самоврядування” запросили автора та реалізатора проєкту Віталія Германа. Проєкт “Майстерня Міста Рівного” у конкурсі посів третє місце.



Віталій Герман розповів, що “Майстерня Міста Рівного” вже стала найпопулярнішим комунікаційним майданчиком міста. За 11 місяців діяльності тут була проведена 241 подія, яку відвідало майже 10 тис. осіб.

Майстерня Міста Рівне” за дуже короткий проміжок часу стала найпопулярнішим комунікаційним та медійним майданчиком міста. За 11 місяців тут було проведена 241 подія. Сумарно їх відвідало майже 10 000 рівнян. Для мене це дуже значимо, адже проєкт працює для людей, як і планувалося. Тішуся, що рівняни знову стали лідерами та вибороли почесне третє місце на конкурсі“, – прокоментував Віталій Герман.

Керівники проєкту зазначають, що після створення Майстерні Міста місцевій владі стало зручніше комунікувати з громадою. Натомість рівняни стали більш ініціативними та все частіше включаються в дискусії про розвиток міста.

Загалом, це велика перемога для Рівного, бо такі проєкти є великим успіхом громади. А також, з таких проєктів беруть приклад інші міста та навіть країни. 

 

*на правах реклами.

Читайте також