Минулого року сервісні центри МВС Рівненщини здійснили найбільшу кількість реєстраційних операцій за останні 4 роки

Фото - відкриті джерела; Ілюстративне фото

79773 – таку кількість транспортних засобів зареєстрували/перереєстрували у сервісних центрах МВС в Рівненській області за 2019 рік.  Зазначимо, що це найбільша кількість здійснених реєстраційних операцій за останні 4 роки. Найбільше залізних «коней» реєстрували та перереєстровували минулоріч  у лютому  – 9287 транспортних засобів, а от найменше  - у червні,  лише 5436.  

Також у порівнянні з 2018 роком, у 2019-му зросла кількість  виявлених проблемних транспортних засобів  під час реєстраційних операцій у сервісних центрах МВС в Рівненській області. Якщо у 2018 році таких транспортних засобів  було 30, то у 2019 – виявлено 41 транспортний засіб, номера агрегатів яких було змінено або ж підроблено.  Серед цієї кількості, 35 автомобілів  мали проблемні кузови і лише у 6 транспортних засобів були змінені або ж підробленні номера  двигунів. 

Аби уникнути неприємностей під час купівлі транспортного засобу не соромтеся поцікавитися, як довго у продавця автомобіль;  звертайте увагу, чи не має у свідоцтві про реєстрацію відмітки про обмеження, якщо це кредит або розстрочка, то у продавця повинна бути довідка про їх погашення. Не рекомендується купувати автівку за  дорученням, в будь-який  момент його можна анулювати.

Звертайте увагу на кузов та днище автомобіля, особливо на стан лакофарбового покриття. Опіся, необхідно звернутися разом з продавцем в будь-який сервісний центр МВС не залежно від місця реєстрації авто. Адміністратор перевірить транспортний засіб по базах даних, після чого можна відразу   заключити договір купівлі-продажу, який є безкоштовним.  На завершення, перед договором купівлі-продажу радимо пройти експертне дослідження автомобіля.  Ці поради допоможуть вам вберегтися від неприємних сюрпризів після купівлі транспортного засобу.

 

РСЦ МВС в Рівненській області

Читайте також