Міська рада Рівного заплатила виконавчій службі понад 70 тисяч гривень авансу, аби прибрали розплідник із Радіозаводу

Фото - відкриті джерела; Ілюстративне фото

Тривалий час у місті зберігається напружена ситуація навколо розплідника собак  в районі вулиць Данила Галицького та Степана Дем’янчука. Заочним рішенням  міського суду від 20 жовтня 2016 року у справі № 569/9328/16-ц, залишеним без змін постановою апеляційного суду Рівненської області від 18 січня 2018 року та постановою Верховного суду України від 25 квітня 2018 року зобовязано Бойка Юрія Олександровича звільнити самовільно зайняту земельну ділянку за адресою м. Рівне, вул. Данила Галицького, 25 шляхом знесення розплідника собак.

Відповідно до ст.5 Закону України «Про виконавче провадження» примусове виконання рішень суду покладається на органи державної виконавчої служби.

5 березня 2018 року у справі виданий виконавчий лист, який знаходиться на виконанні у Рівненському міському відділі Державної виконавчої служби Головного управління територіальної юстиції у Рівненській області.

Рівненською міською радою сплачений Рівненському міському відділу Державної виконавчої служби авансовий платіж в сумі 73 тисячі гривень для вчинення виконавчих дій з виконання даного рішення суду. Також,  надано згоду для  залучення до  вчинення виконавчих дій комунальні підприємства міської ради - Рівненське комунальне автотранспортне підприємство – 1728 та Рівненське шляхово-експлуатаційне управління автомобільних доріг.

Отже, наголошуємо, що зі сторони  Рівненської міської ради вчинені всі необхідні дії для сприяння виконавчій службі щодо виконання вищевказаного рішення суду.

Юридичний відділ апарату ради виконавчого комітету

Читайте також