Міський голова Вараша прокоментував ситуацію із тероборонівцями, які воюють у Бахмуті

Ілюстративне фото

Міський голова Вараша Олександр Мензул опублікував у Телеграмі офіційний коментар стосовно ситуації із бійцями ТрО з Рівненщини. Зокрема, рідні військових звернулися до представників влади через рішення відправити тероборонівців воювати у Бахмут. 

За словами мера, учора відбулася зустріч із близькими бійців, які воюють на Донеччині.

"Направлені звернення щодо ситуації, яка склалася в 61 батальйоні у відповідні структури. Як і впродовж року, ми постійно тримаємо зв'язок з нашими бійцями і, за можливості, швидко реагуємо на їх потреби. За моїм дорученням, один із заступників міського голови у ці дні перебуває у районі Бахмуту – після його повернення у найближчі дні повідомимо інформацію щодо наших захисників", - зазначив Мензул.

Вчора відбулося позачергове засідання Ради оборони району, на якому були присутні представники керівництва оперативного військового командування і де розглядалися питання батальйону. Із військовими домовилися про постійний зв'язок.

"Іще раз хочу наголосити - що місцева влада не може впливати на військових, на їх накази та рішення. Також ми не впливаємо на дії та рішення військкомату", - додав міський голова.

Читайте також