Мобільні сервісні центри МВС відвідують віддалені куточки Рівненщини

У віддалені куточки Рівненщини приїжджають мобільні сервісні центри МВС

Головний сервісний центр МВС для комфорту громадян 2 роки тому  запровадив мобільні сервісні центри. Це пересувні сервісні центри, що працюють за графіком у віддалених населених пунктах, де немає стаціонарних сервісних центрів МВС.

Так, на Рівненщині лише у березні місяці мобільний сервісний центр вже побував у Корці та Млинові. У планах – 21 березня приїхати у Дубровицю, а 27 – в Зарічне.

У МCЦ МВС вам нададуть послуги з  реєстрації та перереєстрації транспортних засобів, замінять посвідчення водія, видадуть міжнародне посвідчення водія, а також проведуть прийом запитів на отримання довідок про відсутність судимостей.

Проте, слід пам’ятати мобільні сервісні центри МВС обслуговують громадян у регіоні на запит від органів місцевого самоврядування. Тому, якщо ви хочете отримати послуги, що надає МСЦ МВС в Рівненській області, спочатку слід звернутися саме до органів місцевого самоврядування, які сформують запит до Регіонального сервісного центру в Рівненській області та узгодять день приїзду мобільного сервісного центру.

Довідково: за минулий рік мобільний сервісний центр МВС в Рівненській області здійснив  47 виїздів у найвіддаленіші куточки Рівненщини. Надав 528 послуг з реєстрації, перереєстрації транспортних засобів, 353 послуги з обміну посвідчень водія та прийнято 289 запитів на отримання довідки про несудимість. Загалом  за 2018 рік МСЦ МВС  області надав 1170  послуг.

З графікок надання послуг мобільними сервісними центрами МВС в Рівненській області можна ознайомитися за посиланням: http://riv.hsc.gov.ua/index/mobilni-sts/grafik-viyizdiv-mobilnih-sts/

Прес-служба РСЦ МВС в Рівненській області

Читайте також