Молодий підприємець з Березного отримав державний грант на розширення власного бізнесу

Роман Боровець з Березного, вирішивши самостійно займатися улюбленою справою, зареєструвався фізичною особою-підприємцем. За освітою Роман "Технолог ресторанного господарства", тому й напрямок підприємницької діяльності був обраний не випадково.

Відкривши власну затишну кав'ярню, молодий та амбітний юнак наполегливо працював, адже був націлений на нові виклики та постійно вдосконалював свої ідеї.

Дізнавшись про урядовий проєкт «єРобота» за програмою «Власна справа», яка дає можливість отримати кошти для започаткування або ж розвитку бізнесу, вирішив спробувати реалізувати свої задуми щодо розширення справи.

У Березнівському управлінні Рівненської філії Рівненського ОЦЗ повідомили, що пан Роман ретельно підготував бізнес-план та успішно пройшов співбесіду в Рівненському обласному центрі зайнятості. А згодом отримав позитивне рішення Державного центру зайнятості на отримання коштів мікрогранту.

Зізнається, що виграти хотілося, але особливих надій не покладав, тож коли отримав повідомлення, що мікрогрант схвалено, був у захваті.

Якщо вас надихнула історія Roman Borovets і ви мрієте про власний бізнес, то заявку на отримання мікрогранту можна подати на Порталі Дія за посиланням https://diia.gov.ua/services/categories/biznesu/yerobota

З 10 квітня також розпочато прийом заявок з надання грантів для учасників бойових дій, осіб з інвалідністю та їх подружжя, які мають можливість отримати кошти в розмірі до 1 млн грн на створення або розвиток власного бізнесу. Додаткова інформація за посиланням – https://is.gd/jxqZ7j

Читайте також