Молодий підприємець з Березного отримав грант від держави і відкрив власний магазин

Дмитро Діхтяр з Березного давно мріяв відкрити власний магазин автозапчастин. Тож для реалізації своїх задумів він вирішив скористатися урядовою програмою «єРобота». 

Про це розповів начальник Рівненської ОВА Віталій Коваль.

Наполегливість та віра у власні сили допомогли Дмитру скласти вдалий бізнес-план та успішно пройти співбесіду у Рівненському обласному центрі зайнятості. А згодом й отримати позитивне рішення на отримання мікрогранту від Державного центру зайнятості.

Фінансова підтримка від держави стала важливим стимулом для успішного започаткування власної справи. За грантові кошти Роман придбав меблі, комп’ютер і товари для свого магазину. Також за умовами даної програми Дмитро має створити два нових робочих місця, які планує укомплектувати за сприяння служби зайнятості.

Подати заявку на отримання мікрогранту можна на Порталі «Дія» https://bit.ly/3UISLxg. 

З 10 квітня також розпочато прийом заявок з надання грантів для учасників бойових дій, осіб з інвалідністю та їх подружжя, які мають можливість отримати кошти в розмірі до 1 млн грн на створення або розвиток власного бізнесу. Додаткова інформація за посиланням – https://is.gd/jxqZ7j

Охочі скористатися програмою «єРобота» для відкриття чи розширення бізнесу можуть за додатковою інформацією звернутися до найближчого підрозділу служби зайнятості Рівненської області, в Telegram https://t.me/PidtrimkaDcz16Rivne або на «гарячу» лінію +38 096 539 53 59.