«Морган Феніче» запускає ще один цех із виробництва сировини у Квасилові

Шостого вересня у ТОВ Морган Феніче презентували нову лінію по виробництву поролону, потужністю 24 тонни на рік. 

Підприємство із виготовлення меблів Морган Феніче вже дев’ять років працює у Квасилові та є одним із лідерів на меблевому ринку в США та Євросоюзі.

На відкриття нової лінії виробництва завітали іноземні партери з п’яти країн. На заході побував і секретар Рівнеради Віктор Шакирзян, який висловив підтримку бізнесу та надії на подальші інвестиційні проєкти:

«Відкриття виробництва поролону - потужний етап модернізації підприємства, який дає змогу створити замкнений цикл виробництва меблів, тим самим підвищити обсяг продукції в кілька разів. Діяльність такого підприємства щороку приносить Рівненській громаді мільйони надходжень, у вигляді податків, створення значної кількості робочих місць для місцевих мешканців, а також сприяє залученню нових інвестицій», - підкреслив Віктор Шакирзян.

Інвестори презентували для гостей нове німецьке та норвезьке обладнання, з найвищими показниками якості та екологічності, яке здатне виробляти дві тонни поролону щомісяця. Таким чином підприємство підвищує обсяги виробництва, тим самим здешевлює готову продукцію. 

Читайте також