Може бути ампутація ноги: у ДТП на Рівненщині тяжко травмувався юнак

Ілюстративне фото

Першого жовтня на Володимиреччині сталась автотранспортна пригода. 17-річний мешканець Вараша їхав мотоциклом марки «Ліфан» і повертаючи ліворуч на автозаправну станцію не надав переваги в русі автівці «Ніссан», котра їхала по головній дорозі. Останньою керував 41-річний мешканець села Мале Вербче. В результаті зіткнення юнака з тяжкими травмами ноги госпіталізували в лікарню в Сарни.  

Тітка хлопця звернулась до небайдужих – просить матеріальної та молитовної допомоги. Прогнози невтішні, адже юнаку можуть ампутувати ногу до коліна.

«Максим дуже травмував голову і ногу, яку завтра мають оперувати, але дуже важка травма ноги, можливо предстоїть ампутація. Сьогодні його перевезли з Сарненської реанімації в Рівне, у відділення нейрохірургії. Всі ми знаємо, що таке лікарня, а тим більше реанімація. Йдуть дуже великі витрати: реанімація в м. Сарни, перевезення реанімобілем до м.Рівне, операція і т.д. Тож я прошу Вашої фінансової та молитовної допомоги для мого племінника Максима...», - написала жінка.

Номери карток для допомоги:

5354650027691248 Басік Наталя (мама) Укргазбанк.

5168745608815848 Басік Олександр (брат) ПриватБанк.

Головне фото - ілюстративне.

Читайте також