На День Незалежності в Рівному - спідвей

День Незалежності у Рівному не обійдеться без спідвею. Клуби з Чехії, Словаччини, Угорщини та України схрестять траєкторії у боротьбі за перемогу на 2-му етапі Міжнародної Ліги Спідвею "Speedway Friendship Cup".

Вболівальників на трибунах чекають 20 заїздів (основна сітка 16 заїздів + 4 номінованих) в кожному з яких стартуватимуть представники усіх клубів. Поіменні заявки гонщиків представники команд мають подати найпізніше за 6 днів до змагань.

Спортсмени усіх клубів стартуватимуть з номерами 1-5, відрізнятимуться лише нашоломники. Господарі треку "Рівненський міський спортивно-технічний клуб" традиційно виступатимуть у червоних нашоломниках та клубних жилетах, АК Маркета Прага (Чехія) - у синіх, СК Жарновіца (Словаччина) - у білих, СК Надьхалаш (Угорщина) - у жовтих.

Склад "Рівненського міського спортивно-технічного клубу" буде визначатися за підсумками товариського матчу "Червоноград - Рівне" (12 серпня) та 1-го раунду Міжнародної Ліги Спідвею "Speedway Friendship Cup" у Надьхалаші (18 серпня). Попередньо розглядаються кандидатури Станіслава Мельничука, Віталія Лисака, Назара Федорчука, Марка Левішина, Назара Ткачука, Дениса Присяжнюка, Віталія Коваля та Дмитра Мостовика.

Читайте також