На Дніпропетровщині чоловік виготовляв дитячу порнографію: наймолодшій дитині було 2 роки

Правоохоронці на Дніпропетровщині викрили члоловіка, який вчинив сексуальне насилля до 6-річної та 9-річної дівчаток, а також виготовляв порноматеріали з іншими дітьми.

Як повідомляють в Офісі Генерального прокурора України, інформацію про розміщення таких порноматеріалів правоохоронці отримали від іноземних колег.

Правоохоронцям вдалося встановити, що розміщувати такий контент міг житель Дніпропетровщини. Незаконні дії чоловік вчиняв стосовно малолітніх дітей своїх співмешканок, з якими проживав у різні роки. Потерпілі – двоє дівчат, яким на момент вчинення злочину було від 6 до 9 років.

Підозрюваний примушував дітей до участі у створенні фото- та відеоматеріалів з моделюванням сексуальної поведінки та зображенням їхніх статевих органів.

У ході обшуку за місцем його проживання вилучили мобільний телефон, комп’ютер та електронні носії інформації, що містили близько 100 фото- та відеофайлів з дитячою порнографією, створеною за примусовою участю потерпілих, а також інших, поки що не встановлених дітей віком від 2 до 7 років.

Читайте також