На добудову спорткомплекса у Рівному потрібно майже 200 мільйонів гривень

Фото - Олексій Бухало

Будівництво багатофункціональної спортивної арени на вулиці Макарова у Рівному увійшло до переліку проектів, які будуть співфінансовані за кошти ДФРР. У 2021 році на цей об'єкт виділять 49 мільйонів гривень з Державного фонду регіонального розвитку. Однак цих грошей недостатньо, щоб повністю добудувати спортивну арену.

За словами першого заступника голови Рівненської ОДА Сергія Подоліна, загальна кошторисна вартість об'єкта становить 435 мільйонів гривень.

- Нам залишилось профінансувати згідно проекту 195 млн. Наразі готовність об'єкта складає 40%. Станом на сьогодні вже збудовано триповерхову будівлю з покрівлею і скляними вітринами. У 2021 році планується виконати сантехнічні роботи, водопровід, вентиляцію, опалення. Ми будемо й надалі оперативно і якісно добудовувати даний об'єкт, - повідомив чиновник.

Нагадаємо, найбільшу суму від ДФРР в області отримав садочок на вулиці Коновальця у Рівному. На будівництво дошкільного навчального закладу з Державного фонду регіонального розвитку виділили 60 мільйонів гривень.

Читайте також