На Дубровиччині попрощались із бійцем 95-ї десантно-штурмової бригади

На півночі Рівненщини громада попрощалась із бійцем, який поліг на Донеччині.

Про це повідомляють у  Дубровицькій міськраді.

Відомо, що в останню дорогу провели військовослужбовця Збройних Сил України, солдата Уколова Сергія Михайловича.

Останні сім років свого життя Сергій прожив у селі Бережниця Дубровицької громади, з якого родом його дружина Тетяна. Тут у них народилося двоє донечок - Соломія та Мілана.

"Сергій був дуже працелюбним, чуйним та уважним до своєї дружини та діточок. Завжди з повагою обзивався про своїх батьків та батьків дружини. Намагався завжди прийти на допомогу до односельців. Молода сім’я облаштовувала свій будиночок в селі Бережниця, раділа простим земним радощам життя, будувала плани на майбутнє, але все змінила проклята війна."

Отримавши повістку Сергій, одразу став на її захист у складі 95-ї окремої десантно- штурмової бригади. Проте 5 березня 2023 року виконуючи бойове завдання поблизу населеного пункту Мар’їнка Донецької області в бою Сергій загинув.

"Нехай добрий світлий спомин про мужнього Захисника стане сильнішим за смерть і на завжди залишиться у пам’яті рідних, колег, друзів, бойових побратимів, усіх хто знав його, любив і шанував. Висловлюємо щирі співчуття дружині, донечкам, батькам, родині. Сумуємо разом з Вами, низько схиляємо голови в скорботі!" - зазначають у дописі.

Читайте також