На гарячу лінію Рівненської ОДА з протидії COVID-19 надійшло 4 тисячі дзвінків

За півтора місяці роботи на гарячу лінію - 0 800 500 078 - з протидії поширенню коронавірусу надійшло вже 4 тисячі дзвінків, інформують у ОДА.

«За вихідні маємо 42 нових повідомлення. Кожен дзвінок цілодобово фіксується кол-центром, після чого в телефонному режимі надаються всі необхідні консультації. Варто зазначити, що важлива інформація, яка потребує перевірки, ми передаємо на опрацювання відповідним службам», - розповідає директор обласного контактного центру Рівненської ОДА Василь Курилас.

Так, найбільше додзвонювачі просять проконсультувати про те, як можна вберегтись від COVID-19, а також питання стосуються наявності медичних масок в аптеках Рівненщини. Також мешканці області цікавляться кількістю ліжкомісць для хворих на коронавірус та просять роз’яснити нові умови карантину.

Окрім запитань, люди звертаються також із пропозиціями щодо надання благодійності.

Найчастіше на гарячу лінію телефонують мешканці міста Рівного, а також Рівненського, Березнівського, Гощанського, Сарненського, Здолбунівського та Корецького районів.

Нагадаємо, гаряча лінія 0 800 500 078 з протидії поширенню коронавірусу запрацювала з 14 березня. Оператори приймають дзвінки цілодобово.  Кожен мешканець області може отримати всю необхідну інформацію щодо протидії коронавірусу.

Читайте також