На Костромській рівняни не можуть безпечно переходити дорогу: бояться, що зіб’є авто

фото - ілюстративне/відкриті джерела

На сесію Рівненської міської ради прийшов мешканець вулиці Костромської Дмитро Вишневецький. Чоловік звернувся до міського голови та депутатів з проханням облаштувати пішохідний перехід та зупинку громадського транспорту неподалік перехрестя вулиць Костромська та Гагаріна.

У цьому районі активно будується нове житло, нещодавно відкрили новий супермаркет. Однак потрапити до нього пішки зі сторони Костромської завдання непросте.

- Мешканці змушені перебігати дорогу у невстановленому місці. Рано чи пізно когось там зіб’ють. Там мусять бути пішохідні переходи. Відповідальність за нещасні випадки буде нести міська рада. Ми написали петицію, це треба робити у найшвидші терміни, - звернувся до представників влади рівнянин.

Міський голова Олександр Третяк зазначив, що наступного тижня відбудеться робоча зустріч, на якій вирішать, як покращити інфраструктуру на околиці Рівного.

- Супермаркет розташований на території іншої громади. Я дав доручення на наступному тижні зібрати представників «АТБ», представників сусідньої громади та забудовників. Цю територію треба привести до ладу, але важливо, щоб кожен взяв на себе відповідальність, - зауважив очільник міста.

Невирішеним залишається і питання облаштування зупинок громадського транспорту на Костромській. Нещодавно вулицею почав курсувати маршрут №31, однак мешканці скаржаться, що не мають можливості сідати у маршрутки в пристосованих для цього місцях.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Три кілометра без зупинок: на Костромській рівняни сідатимуть у маршрутки на «точках»

Читайте також